Niti najbolji menadžer ne može očekivati uspjeh bez zadovoljnog radnika!

Adriano Zigante svoje djelatnike počastio u talijanskom restoranu s dvije Michelinove zvjezdice

Adriano Zigante, vlasnik restorana Zigante iz Livada te direktor tvrtke Zigante tartufi, svoje zaposlenike počastio je izletom u Udine i posjetom čuvenom restoranu Agli Amici.

Zadovoljan djelatnik je ključ uspjeha svake tvrtke! Toga je svjestan i Adriano Zigante, vlasnik renomiranog i ekskluzivnog restorana Zigante. Za razliku od većine poslodavaca koji su u poslu vođeni jedino stanjem na bankovnom računu, Adriano Zigante itekako vodi brigu o svojim zaposlenicima, nudeći ugodno i zdravo radno okruženje, njegujući dobre međuljudske odnose i dobru komunikaciju sa zaposlenicima te mogućnosti napredovanja i usavršavanja.

 

Kako bi dodatno nagradio, ali i zahvalio se na trudu, timskom radu, zalaganju i samoprijegoru, Adriano Zigante je svoje konobare i kuhare odveo na izlet i večeru u prestižni restoran Agli Amici u mjesto Godia, nedaleko Udina, tek dva sata vožnje udaljenom od Plovanije. Restoran Agli Amici dobitnik je dvije Michelinove zvjezdice, a član je i međunarodne udruge mladih ugostitelja Jeunes Restaurateurs d̕’Europe.

 

Restoran Agli Amici radi još od 1887.g. i razvio se iz male obiteljske trgovine namirnicama i duhanom. Danas se slovi jednim od najboljih talijanskih restorana koji njeguje tradicionalnu kuhinju korištenjem pomalo zaboravljenih autohtonih namirnica uz vještu primjenu modernih tehnika kuhanja. U vinskoj ponudi posebno mjesto zauzimaju tradicionalna vina i autohtone sorte. Restoran se može pohvaliti i svojim vinskim podrumom u kojem se čuvaju vrhunska vinama iz čak 1947. godine.

 

Između restorana Agli Amici i restorana Zigante ima dosta sličnosti, oba njeguju obiteljsku tradiciju, moderan i inovativan pristup tradicionalnoj lokalnoj kuhinji te korištenje lokalnih i autohtonih namirnica i pića.

 

Uz ugodno druženje i uživanje u meniju od 9 pomno odabranih sljedova s prikladnom vinskom kartom, Adriano Zigante i njegovi djelatnici mogli su dosta naučiti od talijanskih kolega ali i dobiti potvrdu da idu u odličnom smjeru.

 

 

 

 

LIVADE TARTUFI d. o. o. za trgovinu i preradu tartufa, putnička agencija

LIVADE TARTUFI d. o. o.

Livade 7, 52427 LIVADE

Matični broj: 01720180

Trgovački sud u Rijeci

GIANCARLO ZIGANTE

ZAGREBAČKA BANKA d.d.

HR6423600001102016897

NAZOVITE NAS

  +385 52 664 302

  +385 91 4777 410

REZERVIRAJ