Chefovi Zigante restorana održali predavanje studentima gastronomije u Splitu

Kreativni dvojac Zigante restorana, chefovi Damir Modrušan i Bojan Gržentić, još jednom je otvorio svoju bogatu riznicu kulinarskog znanja kojeg su ovoga puta prenijeli studentima gastronomije „Visoke škole Aspira“ u Splitu.

 

Damir i Bojan održali su stručno predavanje na temu „Struktura i moderna jela“, a potom u jednoj opušteno-radnoj atmosferi te uz suradnju studenata pripremali zahtjevni meni od čak šest sljedova. Studenti, odnosno budući menadžeri međunarodne gastronomije, imali su tako jedinstvenu priliku iz prve ruke doznati male tajne naših iskusnih chefova te razne savjete kod modernog načina pripreme hrane.

 

Dok je za studente to bio tek izlet u svijet elitne kulinarske scene, za naše chefove to je uobičajena svakodnevica, no nikako ne i dosadna rutina, jer se na kreativnost i inovativnost, kao i na raznolikost sezonskih namirnica, u Zigante kuhinji gleda s posebnom pažnjom. Osobito nas veseli svaki napredak hrvatske gastronomske scene, stoga podržavamo razvoj mladih talentiranih gastro stručnjaka koji će svojim znanjima i inovacijama u budućnosti zasigurno doprinijeti još boljoj percepciji Hrvatske kao jedinstvene gastronomske destinacije.

 

Također, iznimno smo ponosni na naše chefove Damira i Bojana koji su još jednom pokazali svoje vrhunsko umijeće, no isto tako i na polaznike studija gastronomije kojima restoran Zigante želi puno uspjeha u budućim kulinarskim i ugostiteljskim izazovima.

 

LIVADE TARTUFI d. o. o. za trgovinu i preradu tartufa, putnička agencija

LIVADE TARTUFI d. o. o.

Livade 7, 52427 LIVADE

Matični broj: 01720180

Trgovački sud u Rijeci

GIANCARLO ZIGANTE

ZAGREBAČKA BANKA d.d.

HR6423600001102016897

NAZOVITE NAS

  +385 52 664 302

  +385 91 4777 410

REZERVIRAJ