EKSKLUZIVNO PREDSTAVLJANJE NOVIH ADRIANA VINA I PROLJETNOG MENIJA CHEFA DAMIRA MODRUŠANA

Restaurant Zigante uskoro otvara svoja vrata!

Odlična je to vijest za sve ljubitelje vrhunske hrane koji će napokon moć uživati u najboljim jelima chefa Damira Modrušana. Gosti će imati prilike kušati novi bogati jelovnik i pažljivo osmišljen meni našeg chefa Damira Modrušana. Osim novih gastronomskih delicija, gosti će imati prilike uživati u novim ekskluzivnim vinskim večerima.

 

Vinske večeri raskošan su gastro-enološki događaj i savršena prilika da u elegantnom ambijentu i opuštenoj atmosferi doživi poveznicu vrhunskih vina i maštovitog slijeda kreativnih jela chefa Modrušana.

 

S obzirom da se vodimo motom predstavljanja svih novosti u gastronomiji, stavljajući vam na raspolaganje nešto što do sada niste kušali, u prvoj vinskoj večeri očekuje nas predstavljanje nove linije vina Laguna a to su Adriana vina.

 

Adriana vino je  prvo hrvatsko vino namijenjeno isključivo ugostiteljstvu, te ono neće biti dostupno u trgovinama. Projekt Adriana vina sastoji se od tri vina - Adriana white (istarska malvazija), Adriana rose i Adriana red (kupaža cabernet sauvignona i merlota). Ova nova vrhunska  vinima savršeno će se slagati s našim prvoklasno spremljena i osmišljenim jelima s lokalnim svježim namirnicama i istarskim tartufima!

 

Nestrpljivo vas očekujemo i obećavamo nove  vrhunske okusa i mirisa Istre!

 

 

 

 

 

 

LIVADE TARTUFI d. o. o. za trgovinu i preradu tartufa, putnička agencija

LIVADE TARTUFI d. o. o.

Livade 7, 52427 LIVADE

Matični broj: 01720180

Trgovački sud u Rijeci

GIANCARLO ZIGANTE

ZAGREBAČKA BANKA d.d.

HR6423600001102016897

NAZOVITE NAS

  +385 52 664 302

  +385 91 4777 410

REZERVIRAJ