michelin logo

Novosti

Vijesti i Događanja

08/08/2019

Jedinstvene delicije za ljetno osvježenje

Restoranu Zigante poznat je po svom jedinstvenom meniju, sastavljenom od svježih tartufa u raznim kombinacijama s najsvježijim domaćim istarskim specijalitetima.

Osim vrhunskih jela od tjestenine, ribljih i mesnih glavnih jela, za desert, koji ne smijete propustiti, pronaći ćete egzotične i originalne recepture, spravljene s pomno doziranim količinama tartufa, tog čarobnog gomolja istarskih šuma. Primjerice sorbeto od malina, limeta i spužve od čokolade, jedinstvena je receptura klasičnog sorbeta, inače poznatog i kao „lažni sladoled“.

Osim sorbeta, na ovom jedinstvenom desertnom meniju restorana Zigante, pronaći ćete i sladoled od neizostavnih tartufa ili nabujak od čokolade. Posebna delicija koju za Vas priprema Zigante je i sladoled od kadulje sa kremom od orza i pudingom od bijele čokolade. Harmonični okusi istarskih delicija u egzotičnim i specifičnim kombinacijama, oduševit će sve one željne prave istarske avanture.

U restoranu Zigante, smještenom u samom srcu Istre, poznatom po brojnim nalazištima tartufa, okusit ćete pravu autentičnu rapsodiju okusa i mirisa ljetnih iznenađenja. Da je tradicija pravi temelj inovacije, pokazuje ovo jedinstveno mjesto koje će Vas oduševiti ne samo originalnim recepturama, već i prekrasnim ambijentom Istre i svih njezinih čarolija.

Priuštite svojim nepcima nezaboravan doživljaj ljeta i isprobajte posebne slastice koje samo za Vas priprema Zigante restoran.