michelin logo

Novosti

Vijesti i Događanja

15/05/2019

NE PROPUSTITE OKRŠAJ: MATE JANKOVIĆ VS DAMIR MODRUŠAN MJESTO RADNJE: RESTAURANT ZIGANTE VRIJEME RADNJE: 16.12.2016.

Doživite nešto novo, ekstravagantno i zasigurno uzbudljivo!

16.12.2016. u Restaurant-u Zigante u Livadama svoje kuharske noževe ukrstit će dva velikana, kralj kobasica chef Mate Janković i kralj tartura chef Damir Modrušan.

Vrsni kuhari i poznavatelji tradicionalnih hrvatskih kuhinja, Mate Janković  kontinentalne i Damir Modrušan istarske, ponudit će izvrsne kombinacije jela koje do sada niste kušali.

Gastronomska kultura Istre svojevrstan je kolaž koji uz vodeću mediteransku prehranu ima i vrlo prepoznatljive elemente kontinentalne kuhinje. Stoga će nam ova dva majstora svog zanata iskombinirati i složiti vrlo zanimljiv meni , kao spoj dviju kuhinja, na prvi pogled vrlo različitih. Međutim, ideje, vještine i mašta chefova Modrušna i Jankovića  odvest će vas u jedan savim novi svijet, novi doživljaj i novi način poimanja hrane.

Večera je zamišljena u više slijedova od kojih će vam zatitrati sva osjetila. Poznati okusi na koje ste do sada navikli, dobit će novo ruho, atipično, zaigrano, blagdansko i veselo. Uz vrhunsku pripremu hrane, naši kuhari su i izuzetno šarmantni, druželjubivi i svakom gostu će posvetiti dužnu pažnju.

Za  veselu  i ugodnu  atmosferu uvijek možemo zahvaliti i vrsnim istarskim vinarima, koji će nas također počastiti svojim prisustvom te preporučiti vina koja se najbolje slažu sa svakim pojedinačnim jelom.

Osmijeh dobrodošlice, ugodan ambijent, vrhunska kuhinja, kreativna vinska karta!

Ne zaboravite na vrijeme rezervirati svoje mjesto!