Pridruži se avanturi – kreni sa nama u pokazni lov na tartufe

Pridruži se avanturi – kreni sa nama u pokazni lov na tartufe

Sada već tradicionalni lov na tartufe okuplja brojne avanturiste i ljubitelje prirode, ali i one koji se vole osloniti na vlastitu intuiciju u potrazi za ovim malim “blagom”. Zabavna i zdrava grupna aktivnost posebno je uzbudljiva jer promovira spoj sporta, druženja i nosi one nezamjenjive osjećaje koje pružaju prave avanture!

Želite li i vi u potrazi za tartufima, uživati u čarima i ljepotama prirodnog okoliša? Pridružite nam se u pokaznom lovu na tartufe u subotu, 06.11.2021. s početkom u 11 sati. Tijekom pokaznog lova moći ćete saznati više o povijesti uzgoja tartufa u Istri te njegovoj važnosti i doprinosu razvoju središnje Istre, a ujedno doživjeti pravu avanturu s ovlaštenim uzgajivačem tartufa i njegove nezamjenjive partnere – tartufarske pse.

Ako ste u potrazi za znanjem, avanturom i iskustvom za pamćenje, rezervirajte lov na tartufe i svoje jedinstveno iskustvo na sljedećoj poveznici: https://sajamtartufa.com/ book-form /, putem e-maila: info@livadetartufi.com ili +38591 477 74 10

Vidimo se uskoro!

Rezervirajte stol

Doživite jedinstvene ukuse

Pozivamo vas na jedinstveno kulinarsko iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti